MENIU

Primarul Pandele, dosar penal pentru lovire şi alte violențe, după filmul difuzat de Realitatea TV

O înregistrare video prezentată la Realitatea TV în emisiunea Jocuri de Putere l-ar arăta pe primarul Voluntariului, Florentin Pandele, în timp ce îl agresează pe un localnic, Bogdan Dinulescu. Cel puțin așa susține acesta din urmă, care spune că motivul agresiunii ar fi acela că s-a dus la Arcul de Triumf ca să protesteze față de Gabriela Firea. Ulterior, Poliţia Ilfov a deschis un dosar penal pe numele lui Florentin Pandele. 

Un localnic din Voluntari spune că ar fi fost agresat și amenințat de primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele. Bogdan Dinulescu, mic om de afaceri, spune că totul s-a întâmplat după ce s-ar fi dus să o întrebe pe Gabriel Firea când se va circula normal în Capitală.

"M-am dus la Arcul de Triumf să o întreb pe doamna Firea când se va circula normal în Capitală. Ea promisese într-o emisiune la televizor se va circula lejer în București. După ce am parcat mașina, m-am dus să vorbesc cu dânsa, să o întreb dacă în decembrie se va circula lejer în Capitală. Am mers spre ea, dar la trecerea de pietoni mă așteptau 15 persoane. M-a oprit unul din oamenii care face parte din echipa doamnei primar, Văsîi, fostul șef de la Poliția Voluntari și nu am reușit să vorbesc cu ea", a declarat Dinulescu la Realitatea Tv, în emisiunea lui Rareș Bogdan.

Realitatea.net oferă acum imaginile clare promise în emisiunea Jocuri de Putere.

 

Primul clip pare că surprinde sosirea lui Pandele la Dinulescu. Al doilea ar surprinde, potrivit lui Dinulescu, momentele agresiunii.

 

Dinulescu susține ca are înregistrările cu sonor și că exista mai mulți martori ai evenimentului care pot confirma că Pandele l-a agresat și că l-a amenințat cu moartea.

Realitatea TV a încercat să-l contacteze pe Florentin Pandele, dar acesta nu a răspuns la telefon.