MENIU

Liviu Dragnea, după ce a trecut Codul Penal: M-am săturat de petardele aruncate în spațiul public!

Liviu Dragnea a avut o primă reacție după ce Codul Penal a trecut de Cameră. Acesta a spus că noile prevederi ale Codului Penal sunt dedicate justiţiabililor, refuzând să să spună dacă el ar beneficia de noile prevederi. 

Mai mult, spune acesta, s-a săturat de ”aceste petarde de un an si jumătate”, făcând referire la declarațiile care sugerează că el ar beneficia de noile prevederi ale Codului Penal.

”Este un cod penal dedicat justiţiabililor din România şi m-am săturat de petardele aruncate în spaţiul public. Decizia luată acum un an şi jumătate de Iohannis şi de un grup de oameni cu puteri oculte a fost ca eu să fiu anihilat. Că acum e vorba de abuzul în serviciu... Mâine pot să facă 2000 de dosare. Când şi-au pus o ţintă nu ezită, pentru că destinul joacă pierderea unei puteri inimaginabile pe care au avut-o şi încă o mai au, o utere ocultă, nelegitimă. Dar pentru a lăsa ca mii de oameni din România nevinovaţi să tremure în faţa instanţei, până aud sentinţa şi să nu ştie dacă rămân în libertate aşa ceva nu poate fi acceptat”, a spus Liviu Dragnea.

Întrebat de un jurnalist dacă a schimbat Codul penal deoarece nu a fost achitat în dosarul DGASPC Teleorman, el i-a cerut ziaristului să demonstreze aceste afirmaţii. „M-am săturat, şi eu vă cer să mergeţi la Parchetul General şi să spuneţi de unde aveţi aceste informaţii. Dacă dvs ştiţi oamenii cu care se poate negocia, atunci înseamnă că se poate negocia. Eu vă cer public să faceţi o plângere penală la Parchetul General. Dacă nu ştiţi cum s-o faceţi, vă spune domnul Orban”, a continuat liderul PSD.

Mai multe articole despre:
Cod Penal Liviu Dragnea petarde spatiu public