MENIU

Liviu Dragnea: ”Valeriu Zgonea este partenerul meu corect și loial”

Partidul Social Democrat (PSD) și-a ales, duminică, în cadrul Congresului extraordinar, noul Birou Permanent Național, președintele executiv și cei 10 vicepreședinți ai formațiunii politice. Liviu Dragnea a fost validat deja în funcția de președinte al partidului, după ce, la scrutinul național organizat de PSD în urmă cu o săptămână, acesta a obținut 97% din voturi. Congresul are loc la Sala Palatului.

În urma votării, Valeriu Zgonea a fost numit în funcția de președinte executiv, cu 2.600 de voturi. La finalul forului PSD, Liviu Dragnea a mărturisit că noul președintele executiv al PSD ”va avea multe de spus în politica românescă”.

”Valeriu Zgonea este partenerul meu corect și loial și îl voi sprijini. O să fiu pentru Valeriu mai mult decât a fost Victor Ponta pentru mine. Intru cinstit și loial în această relație. Nu mai am 25 de ani să alerg după funcți. Am cerut un număr masiv de vicepreședinți în partidi pentru a duce la capăr un proiect ambițios pentru România”, a declarat Liviu Dragnea, la încheierea Congresului PSD.

Mai multe articole despre:
PSD Liviu Dragnea Congres PSD Valeriu Zgonea