MENIU

Liviu Dragnea, întâlnire cu liderii din teritoriu

Lider PSD, aplaudat după un ATAC dur la conducerea partidului: "Mai terminati cu Legile Justitiei!"
Codrin Ştefănescu, detalii despre starea de sănătate a lui Dragnea: Va trebui să stea la pat

Pregătirile de campanie sunt în toi la PSD. Liviu Dragnea continuă seria întâlnirilor cu reprezentanții organizațiilor social-democrate din teritoriu. Mobilizarea acestora e mai importantă ca oricând, mai ales că sondajele nu arată chiar așa cum și-ar dori. 

Cota președintelui Klaus Iohannis e într-o cădere bruscă și destul de consistentă față de cercetarea precedentă din luna februarie. A scăzut de la 41% în ianuarie la 36% în martie, potrivit ultimului sondaj CURS.

Urmează la mare distanță președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu cu 23%. O ușoară revenire după scăderea de la începutul anului, dar încă sub cota din luna noiembrie. De menționat că Tăriceanu înregistrează o ușoară revenire după scăderi abrupte (în septembrie 2018 ajunsese la 29%).

O ușoară scădere, de la 17% la 15% se înregistrează și în dreptul liderului PSD, Liviu Dragnea. De remarcat că e la puțin sub jumătate sub cota partidului pe care îl conduce autoritar.

Fostul premier Dacian Cioloș stagnează în preferințele electoratului la 9%. Măsurată prima dată de la anunțul unei posibile candidaturi, comisarul Corina Crețu (Pro România) se află deocamdată sub procentele partidului pe care îl reprezintă cu doar 6%.

 

Mai multe articole despre:
Liviu Dragnea