MENIU

Liviu Dragnea și Mihai Tudose au intrat în biroul președintelui PSD, la Cameră

Liviu Dragnea și Mihai Tudose au intrat în biroul de președinte al Camere Deputaților, biroul lui Dragnea. A fost un pelerinaj apoi. Au mai intrat Doina Pana, dar si alți posibii miniștri vehuiculați.

Aceștia mai erau însoțiți de alți patru social-democrați.

 Social-democrații se reunesc miercuri în ședința Comitetului Executiv Național, urmând să fie aprobată cel mai probabil lista miniștrilor noului cabinet.

Reuniunea CExN al PSD are loc după ce Mihai Tudose a fost nominalizat luni într-o altă ședință a CExN pentru funcția de premier iar președintele Klaus Iohannis l-a desemnat pentru această poziție.

Luni, liderul social-democraților, Liviu Dragnea, estima că noul guvern ar putea fi votat joi seara și ar putea să depună jurământul tot atunci. Marți, președintele PSD s-a întâlnit cu liderii de organizații pentru a discuta noua formulă guvernamentală.

"Am invitat președinții de organizații și pe prim-ministru să avem o discuție despre noua formulă guvernamentală. Am avut dimineață o discuție și cu domnul Tăriceanu și cu domnul Mihai Tudose. Mâine (n.r. — miercuri) o să continuăm discuțiile cu ceilalți membri din Comitetul Executiv, astfel încât la 12,30, când intrăm în CExN, să avem o formulă finală pe care să o aprobăm politic, urmând ca premierul, propuneri de la noi, propuneri de la ALDE, să le depunem în Parlament împreună cu programul de guvernare", a declarat Dragnea înaintea discuțiilor, opinând că structura guvernului nu va fi modificată.

Mai multe articole despre:
măsuri anunţ decizii Birou Liviu Dragnea Mihai Tudose