MENIU

Liviu Dragnea e furios! Gabriela Firea are MAJORITATE!

Dezlănţuit împotriva Gabrielei Firea, de teama de a nu-şi pierde funcţiile, Liviu Dragnea nu ţine cont nici de interesele partidului, nici de interesele coaliţiei PSD-ALDE. Neavând curaj să atace frontal, Dragnea preferă s-o saboteze pe Firea, blocându-i proiectele de la Primăria Capitalei.

În acest sens, o mutare anunţată ca fiind victorioasă, a fost excluderea din partid a patru consilieri generali apropiaţi de Firea, astfel încât aceasta ar fi pierdut majoritatea în Consiliul general al Bucureştiului.

"Succesul" a fost un fiasco

Pentru această mutare, Dragnea s-a folosit de unul dintre membrii grupării sale, Daniel Florea, primar al Sectorului 5 şi preşedinte al filialei PSD a aceluiaşi sector. Din aceste poziţii, Florea a anunţat excluderea din partid a celor patru consilieri generali „pentru voturi repetate împotriva intereselor legitime ale cetăţenilor”. Asta după ce, recent, acelaşi Daniel Florea, ceruse în CExN excluderea din partid şi pentru primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Victoria către mass-media a fost anunţată sub titlul: "Gabriela Frea nu mai are majoritate în Consiliul General al Capitalei". Numai că succesul a fost un fiasco total. Toţi cei patru consilieri generali "excluşi" de Daniel Florea din partid sunt acum membri PSD sector 3, unde preşedinte şi primar este Robert Negoiţă, apropiat de-al Gabrielei Firea. 

Mai multe aici. 

Mai multe articole despre:
PSD sondaj Liviu Dragnea Gabriela Firea