MENIU

Liviu Dragnea: Cătălin Ivan trebuie recuperat de PSD. Ivan: Nu am fost plecat nicio secundă

<p>Cătălin Ivan</p>

Liviu Dragnea se gândeşte să-l reprimească în PSD pe europarlamentarul Cătălin Ivan.

UPDATE. Cătălin Ivan: Nu am fost plecat nicio secundă. Am fost într-un proces prelungit de transfer

Europarlamentarul Cătălin Ivan a declarat pentru Realitatea TV că el nu a plecat nicio secundă din PSD şi că a fost, de fapt, într-un proces prelungit de transfer.

"Eu nu am plecat nicio secundă din PSD. Nu mi-am dat demisia şi nici nu am fost dezis. Nu am fost în afara partidului nici măcar un moment. Mă bucură declaţia lui Liviu Dragnea. Din punctul meu de vedere nu am plecat niciodată. Am fost într-o procedură de transfer prelungit. Mi se pare normal să redevin membru activ în PSD", a afirmat Cătălin Ivan, adăugând că acestea sunt detalii pe care le va lămuri împreună cu Liviu Dragnea.

Acesta a mai spus că este de părere că atitudinea lui Liviu Dragnea este una corectă. "În partid trebuie adunate toate resursele. Mai avem opinii diverite, dar important este să fim uniţi", a spus europarlamentarul.

Întrebat dacă a fost contactat de Liviu Dragnea sau Victor Ponta, Cătălin Ivan a afirmat: "Domnul Ponta în niciun caz, iar Liviu Dragnea probabil urmează să mă contacteze. Sunt deschis total".

Dragnea: Ivan ar putea avea un viitor serios în partid

Preşedinele interimar al social democraţilor crede că Ivan ar putea avea un viitor serios în partid. Dragnea a spus asta în momentul în care a fost întrebat cum vede declarația lui Traian Băsescu legata de faptul Ivan ar fi fost președintele ideal pentru PSD.

"Sincer, nu mă mai interes foarte mult ce spune Traian Basescu si in general ce spune el sau opoziția despre ce trebuie sa fie la noi in partid. În schimb, Catalin Ivan este un tanar care in opinia mea trebuie sa fie recuperat pentru partid, care se pare ca are o activ foarte buna ca si europarlamentar. A venit momentul sa incepem sa strangem randurile si toti oamenii sa se implice. Da, o sa am o discut cu el cred ca poate avea un viitor serios in partid", a spus Dragnea.

Liviu Dragnea nu a avut însă întotdeauna aceeaşi părere bună despre Cătălin Ivan. În 2014, lideul PSD declara: "Cătălin Ivan este un puşti obraznic, cu cheiţa întoarsă de Vanghelie, şi care din păcate nu a reuşit să înţeleagă ce a început în PSD."

Mai multe articole despre:
PSD Liviu Dragnea Cătălin Ivan