MENIU

Liderul senatorilor PNL: „Moţiunea nu va trece pentru că această guvernare a funcţionat”

Foto arhivă Inquam

Liderul senatorilor liberali, Virgil Guran, a afirmat marţi că moţiunea de cenzură iniţiată de PSD nu va trece pentru că guvernarea PNL - USR PLUS - UDMR a funcţionat.

„Vă spun un lucru de care sunteţi conştienţi toţi: moţiunea nu va trece şi asta o ştie toată lumea, inclusiv dumneavoastră (PSD - n.r.). Şi moţiunea nu va trece pentru că această guvernare a funcţionat, pentru că această guvernare a continuat ceea ce a fost în guvernarea liberală Orban şi a adus ţara în echilibru”, a precizat Guran, în plenul reunit al Parlamentului la dezbaterea moţiunii de cenzură iniţiate de social-democraţi.

Virgil Guran a declarat că „nu sunt motive să plece Guvernul”,

„Gândiţi-vă că am trecut peste această perioadă foarte grea. Gândiţi-vă că lucrurile nu au mers deloc bine în toată lumea, nu numai la noi. Gândiţi-vă că economia a început să îşi revină. Aşa că eu înţeleg exerciţiul democratic de a depune moţiune de cenzură. Este ceva normal, întotdeauna Opoziţia trebuie să facă acest lucru. Dar vă spun foarte clar că nu va trece această moţiune, pentru că nu sunt motive să plece Guvernul. Şi nu vreau să vorbesc mult, mă opresc aici, pentru că eu cred că ar trebui să terminăm cât mai repede această discuţie şi să lăsăm Guvernul să meargă la treabă, pentru că are foarte multă treabă”, a subliniat Virgil Guran

Mai multe articole despre: