MENIU

Lider PSD își anunță participarea la mitingul Antena 3: "M-am cam săturat de atâta securism!"

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a anunțat, vineri, în cadrul unei postări pe contul său de Facebook, că va participa la mitingul organizat de Antena 3 în Piața Constituției, motivând "că lucrurile au cam luat-o razna în țărișoara noastră".

"Vreau sa-mi anunt toti prietenii ca astazi la ora 15.00 voi participa si eu la mitingul organizat de Antena 3 ! Pentru ca lucrurile au cam luat-o razna in tarisoara noastra. Si pentru ca m-am cam saturat de atata securism si basism la fiecare pas ! Gata, v-am spus ce am pe suflet, va iubesc ", a scris Codrin Ștefănescu pe contul său de Facebook.

Comisia de specialitate din cadrul Primăriei Municipiului București a aprobat mitingul intitulat "Libertatea presei în pericol", organizat de SC Antena 3 SA, vineri, în Piața Constituției, potrivit Agerpres

"SC Antena 3 SA organizează, pe 19 februarie, între orele 15,00 — 18,30, adunarea publică intitulată 'Libertatea presei în pericol', în Piața Constituției, în spațiul delimitat de forțele de ordine, astfel: între orele 15,00 — 16,00 — afluirea participanților; în intervalul orar 16,00 — 18,00 — adunarea publică; între orele 18,00 — 18,30 — defluirea individuală a participanților. Organizatorul va înștiința posesorii auto din zonă, prin aplicare de fluturași, începând cu data de 18 februarie, cu privire la desfășurarea adunării publice, în vederea eliberării parcării din Piața Constituției", a precizat Serviciul pentru Relația cu Mass-Media al PMB.

"Jandarmeria va asigura măsurile de ordine publică în zona de desfășurare a adunării și respectiv pe traseele de deplasare ale participanților la adunare. Dispozitivele vor fi dimensionate în funcție de numărul de participanți, pentru a preveni orice acte de tulburare a ordinii publice. Potrivit estimării organizatorului, la adunare vor fi aproximativ 5.000 de participanți", a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache.

Mai multe articole despre:
PSD Codrin Ştefănescu Antena 3