MENIU

Liberalii s-au reunit în prima ședință BPN din acest an. Care sunt prioritățile partidului, conform lui Nicolae Ciucă

Nicolae Ciucă, premierul României / Foto: Facebook.com

Liberalii au avut, joi, prima ședința a Biroului Politic Național al partdiului din acest an, spune liderul PNL Nicolae Ciucă, precizând că vorbim despre "un an complex, cu multe provocări, în care este esențial să asigurăm un echilibru între activitatea politică și cea guvernamentală".

"În acest an, vom continua proiectele de modernizare a României și ne vom menține prioritățile, așa cum le-am definit în construcția bugetară. Continuăm investițiile pentru dezvoltarea țării și avem grijă de categoriile vulnerabile. Îmbunătățim infrastructura de transport, din educație și din sănătate. Și, așa cum ne-am angajat, nu introducem noi taxe și impozite", a transmis, joi, Ciucă, într-o postare pe Facebook.
 
El a arătat că în cazul ședinței BPN  de astăzi au fost discutate "și o serie de aspecte organizatorice, printre care definitivarea fuziunii cu ALDE, acțiunile realizate cu ocazia zilei de 24 ianuarie, dar și organizarea de către PNL, la București, a congresului PPE din martie".
 
 "Este un eveniment deosebit de important, la care vor fi prezenți lideri din mai multe țări europene și care va consolida poziția României pe harta politicii internaționale", a arătat Ciucă.