MENIU

Kovesi: Anchetă aproape finalizată în cazul Ponta. Premierul: E o veste bună pentru mine

Ancheta în dosarul în care este cercetat premierul Victor Ponta este aproape finalizată la acest moment, mai fiind de administrat câteva probe, a declarat, marţi, procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Laura Codruţa Kovesi.

Întrebată, marţi, despre o eventuală soluţie în dosarul premierului Victor Ponta şi dacă s-a decis trimirea în judecată, Laura Codruţa Kovesi a spus: ”Procurorul de caz va decide când finalizează ancheta. La momentul actual, acheta este aproape finalizată, mai sunt de administrat câteva probe”.

Premierul Victor Ponta spune că anunţul Laurei Codruţa Kovesi este o veste bună.

"E cea mai bună veste pentru mine că de aia m-am dus să dau declaraţii, important e că îmi doresc cat mai repede să finalizez acest lucru, tot stau cu ăia 51 de mii de lei pe care i-am plătit, tot aud cu penalul, chiar mă bucur de ce a zis procurorul şef şi nu-mi doresc decât să am o solutie, de aceea am şi cerut disjungerea", a precizat acesta.

Ultima dată, premierul Victor Ponta a fost audiat la DNA săptămâna trecută, când a făcut o cerere pentru a fi disjunsă din ”dosarul mare”, Turceni-Rovinari, partea care îl vizează pe el.

Premierul Victor Ponta a stat în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) aproximativ o oră şi jumătate, el spunând la ieşire că audierea s-a purtat într-o formă civilizată şi a răspuns la toate întrebările procurorului de caz.