MENIU

KLAUS IOHANNIS STĂ ASCUNS. Ion CRISTOIU DEZVĂLUIE UNDE e prezidenţiabilul dreptei

<p>KLAUS IOHANNIS </p>

Jurnalistul Ion Cristoiu a dezvăluit, la JOCURI DE PUTERE, unde a dispărut Klaus Iohannis în ultimele zile: "E ÎN CONDEDIU".

"Prezidenţialele, peste tot în lume, sunt pentru o întrecere a oamenilor. Uitaţi-vă ce maşinărie a avut PSD, PNL, PC, plus coaliţia politico-mediatică, şi un om, Traian Băsescu, i-a bătut. Contează foarte mult omul. În cazul opoziţiei este foarte importantă capacitatea celui din opoziţie să mobilizeze între cele două tururi. Este fundamental. Trebuie să fie un om care să însufleţească. Cum a făcut Băsescu în 2004 şi 2009. În calitate de candidat, trebuie să ştii să îţi mobilizezi sala, să trezeşti emoţii, sala e oastea. Domnul Iohannis dacă era Napoleon, pierdea toate bătăliile. A citit şi nu mi-a zis nimic. Nu are. Varianta pe care o aud că îl vor plimba ca pe "sfintele moaşte" prin toată ţara şi nu va zice nimic e o prostie. Aia merge o zi, două. Campania prezidenţială e o nebunie", a spus Cristoiu.

Rareş Bogdan a arătat că Iohannis nu a avut apariţii la televiziuni de când a fost ales candidatul dreptei: "Ca jurnalist de prime-time într-o televiziune importantă din această ţară şi ca mine foarte mulţi, suntem jigniţi de faptul că acest domn Iohannis este de 10 zile candidatul dreptei şi nu a mers nicăieri să vorbească cu românii. Stă ascuns sub masă, nu ştiu unde e".

"Iohannis e în concediu. Informaţi-vă. Întrebaţi-i pe cei din PNL", a fost replica lui Cristoiu.

Mai multe articole despre:
candidat preşedinte Ion Cristoiu Klaus Iohannis