MENIU

Klaus Iohannis şi Liviu Dragnea, bătălie şi pe Facebook în postările de la protest. Câte like-uri au

Preşedintele Klaus Iohannis şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, au dus şi o bătălie virtuală, în postările de la protestul de duminică seară. Astfel, la postarea sa despre "mineriadă", Dragnea are 17.000 de like- uri, în timp ce şeful statului a strâns peste 85.000 de like-uri, la statusul în care anunţa că a mers în Piaţa Universităţiii pentru a sancţiona demersul ilegitim al Guvernului. PSD- ALDE. 

Zeci de mii de oameni au ieşit aseară în stradă în Bucureşti şi în marile oraşe ale ţării pentru a cere oprirea proiectelor privind graţierea şi modificarea Codului Penal. La manifestaţia din Capitală a participat şi preşedintele Klaus Iohannis, fapt care l-a determinat pe Liviu Dragnea să-l acuze că a început o lovitură de stat. 

Reacţia lui Dragnea la protestele străzii față de cele două ordonanțe ininițiate de Ministerul Justiției a generat comentarii numeroase venite din partea oamenilor, pasajul care a dat naştere la cele mai multe comentarii fiind cel în care Dragnea susţine că preşedintele Klaus Iohannis conduce o nouă "mineriadă".