MENIU

Klaus Iohannis: Nu m-am întâlnit în particular cu Voiculescu

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, luni, că nu a avut întâlniri ”în particular” cu Dan Voiculescu, nici la sediul Grivco, nici în altă parte, şi nu a negociat niciodată ceva cu acesta, apreciind că fostul lider PC Codruţ Şereş ”probabil a primit o temă” şi că totodată, insistă cu acest subiect.

Întrebat cum vede declaraţiile lui Codruţ Şereş, fost lider al PC, potrivit cărora actualul lider al PNL ar fi negociat cu Dan Voiculescula sediul Grivco, liderul PNL a subliniat că sunt "simple dezinformări", potrivit Mediafax.

Nu a existat niciodată o astfel de negociere, fiindcă pur şi simplu nu m-a interesat acel partid, indiferent cum s-o fi numit el pe parcurs. Sunt simple dezinformări, nici nu vreau să le numesc altfel (...) Am constatat că insistă (cu afirmaţiile legate de vizita lui Iohannis la Grivco - n.r.), probabil că a primit o temă. Nu, nu mă interesează nici domnul Şereş, nici divagaţiile domniei sale”, a afirmat liderul PNL.

În plus, Iohannis a menţionat că nu a fost la sediul Grivco şi că nu s-a întâlnit niciodată cu Dan Voiculescu, ”în particular”, să negocieze ceva.

"Nu m-a interesat nici persoana Voiculescu, nici partidul Voiculescu sau cum s-o fi numit el pe parcurs în diferite etape, nu am negociat niciodată ceva”, a mai spus preşedintele PNL.

Declaraţiile liderului PNL vin în contextul în care fostul ministru al Economiei, Codruţ Şereş, a declarat luni, la ieşirea din sediul ICCJ, că nu înţelege de ce Klaus Iohannisnu răspunde public privind vizita sa la Grivco şi că acest lucru nu este o ruşine, astfel că nu ar fi motive ca acesta să se ascundă.

Mai multe pe Mediafax.ro