MENIU

IOHANNIS, la final de campanie: Decât să fiu MÂRLAN, mai bine PIERD!

Klaus Iohannis a oferit un moment inedit în timpul conferinței de presă de la sediul ACL: a cântat imnul României. Ulterior, Iohannis a completat că nu a lansat atacuri la familia lui Victor Ponta, pentru că ”preferă să piardă, decât să fie mârlan”.

Întrebat fiind că s-a constatat că el nu lansat atacuri la adresa familei lui Ponta, chiar dacă asta l-a făcut să piardă, Iohannis a răspuns: ”Decât să fiu mârlan, mai bine pierd”. Acesta a mai completat că Ponta și-ar fi cerut scuze pentru atacurile pe care le-a lansat la adresa lui, dacă ar fi înțeles ceva. 

Totodată Iohannis a mai ținut să le mulțumească susținătorilor și voluntarilor care l-au ajutat în campania electorală, îndemnând românii să meargă la vot, duminică: ”Sloganul zilei este votăm cu speranță pentru schimbare, vă rog să mergeți la vot, fiecare vot contează, votul tău poate să facă diferența, iar inainte să votați, vă rog să vă puneți intrebarea pe care v-o pun acum: Vă merge mai bine de cand e Ponta premier? UN MESAJ special am azi pentru tineri, pentru voi construim Romania de maine, puteti sa participați, mergeti la vot, convingeti-va parintii, bunicii să mearga cu totii la vot. Acum, la final de campanie vreau să mulțumesc tuturor sustinatorilor și voluntarilor care au participat la campania mea. Vreau să mulțumesc mult marii echipe numită ACL pentru care candidez la presedintia Romaniei”, a mai spus Iohannis.