MENIU

Klaus Iohannis în campanie: ”Când vorbim de PSD se mai simte un miros de comunism”

<p>Klaus Iohannis / Foto: Administraţia Prezidenţială</p>

Președintele și candidatul la președinție Klaus Iohannis a lansat un atac dur la adresa PSD în timpul unui eveniment de campanie, derulat alături de PNL. 

Klaus Iohannis a atacat dur PSD, dar i-a și avertizat în același timp pe liberali că partidul condus acum de Viorica Dăncilă nu este încă bătut, în ciuda înfrângerii de la alegerile europarlamentare.

”Ne-am câștigat libertatea cu sânge, cu mari dificultăți, dar totuși când vorbim de PSD se mai simte un miros de comunism.

PSD-iștii sunt o forță politică care, din păcate, a inhibat în perioade importante dezvoltarea României. Fără PSD am fi fost mult mai departe, fără PSD nu ar fi fost nevoit Emil Boc să spună că avem nevoie de aceleași condiții ca la Roma, Paris sau Berlin. Fără PSD le-am fi avut deja.

Nu faceți greșeala să credeți că odată cu câștigarea europarlamentarelor am bătut PSD. PSD este un partid imens, cu foarte mulți oameni înșurubați în sistmul de stat. Numai prin vot ne eliberăm de rămășițele comunismului, numai prin vot ne eliberăm de un PSD care a inhibat creșterea României.”, a spus Klaus Iohannis.

VIDEO Imagini inedite cu Viorica Dăncilă! În ce ipostaze a fost surprins prezidențiabilul PSD?

Mai multe articole despre:
PNL PSD comunism Klaus Iohannis