MENIU

Klaus Iohannis, despre tinerii morți la Saga Festival: „Este o tragedie și ne pare rău tuturor că se ajunge la astfel de excese”

Președintele României - Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a declarat, marți, într-o vizită la o școală din Buzău, că este o tragedie ceea ce s-a întâmplat la Saga Festival, atunci când doi tineri au murit din cauza supradozelor de droguri.

„Este o tragedie și ne pare rău tuturor că se ajunge la astfel de excese, e nevoie ca organizatorii să fie mai fermi. Dacă vrem să mergem la rădăcină, este nevoie de educație. Mă însoțește și ministrul de Interne și sunt convins că are deja o abordare”, a spus Klaus Iohannis, răspunzând unei întrebări pe acest subiect.

„Suntem într-o etapă în care încercăm să îmbunătățim întregul cadru pentru școli cu abordări mai acuale. Educația pentru mediu este parte importantă în programul România Educată. Avem aici o școală care aplică foarte multe din ceea ce ar trebui să se găsescă în școli”, a spus președintele Iohannis, marți, la Buzău.

„Această școală, școala 11 din Buzău, pune un accent deosebit pe educație pentru mediu, pe economie circulară , există o seră didactică și multe proiecte. Felicitări echipei și conducerii școlii și o apreciere specială pentru elevii care participă. Este important că tânăra generație e preocupată de mediu", a mai declarat Klaus Iohannis.

Mai multe articole despre:
klaus iohannis buzau scoala