MENIU

Klaus Iohannis: Cred că până și domnul Grindeanu are dreptul la o opinie în PSD

Președintele Klaus Iohannis, aflat într-o vizită oficială la Strasbourg, a susținut că până și premierul Sorin Grindeanu are dreptul la o opinie în PSD. Reacția șefului statului vine după ce prim-ministrul a declarat că acesta nu a folosit termenul “grațiere” în scrisoarea referitoare la organizarea referendumului, întrucât a realizat acest lucru ar fi ilegal.

Klaus Iohannis a fost întrebat de un reporter cum comentează opinia premierului, iar președintele României a răspuns că ”până și domnul grindeanu are dreptul la o opinie în PSD”.

Sorin Grindeanu a declarat marți, la ieșirea din sediul PSD, acolo unde a avut discuții cu președintele Camerei Deputaților și liderul social-democraților, Liviu Dragnea, și ministrul Finanțelor, Viorel Ștefan, în legătură cu bugetul pe 2017, că a citit scrisoarea președintelui privind inițierea referendumului.

“Am primit și eu hârtia de la Administația Prezidențială. Ce mi se pare ciudat, față de ce am văzut aseară în anunț, este că nu se folosește termenul de grațiere. Probabil și-a dat seama domnul președinte că nu e legal”, a spus prim-ministrul. 

Mai multe articole despre:
iohannis grindeanu