MENIU

Kelemen Hunor, întrebat ce pași trebuie să facă Ponta, după ce a pierdut: Am să îi spun personal

Kelemen Hunor a declarat că îi va spune  lui Victor Ponta ce trebuie să facă, după ce a a pierdut alegerilie, acesta afrimând că dacă premierul îl va întreba, îi va spune personal. 

”Dacă mă întreabă domnul Ponta, am să-i spun personal. Dar nu m-a întrebat. Este într-o situaţie dificilă. Trebuie să facă o analiză la rece. La 42 de ani şi cu experienţa lui cred că are un viitor politic. Sunt foarte mulţi oameni care vor avea un cuvânt de spus în continuare. Domnii Ungureanu, Predoiu.”, a spus Hunor.

Mai mult, liderul UDMR a mai susținut că maghiarii nu sunt triști pentru alegerea lui Iohannis, dar își pun multe speranțe: ”Trist nu e nimeni, dar speranţele sunt mari. Am citi şi cartea preşedintelui ales, unde sunt câteva direcţii. Mi-e clar că greşelile din campanie s-au adunat împotriva lui Ponta şi în favoarea lui Iohannis. Nu ştim cum va fi Iohannis ca preşedinte. Speranţele sunt mari. Oriunde te duci se vorbeşte despre Iohannis şi aşteptările sunt uriaşe. Dar aşa a fost tot timpul. Constantinescu, în 1996, Băsescu în 2004, pentru că în 2009 nu au mai fost atât de mari aşteptările. Cam 80% din cei care s-au dus la vot l-au votat pe Iohannis”, a mai spus Kelemen Hunor la Adevarul Live