MENIU

Jocul dublu făcut de un baron PSD, în plină campanie electorală. Cum vrea să se pună la adăpost, în timp ce e anchetat de Parchetului European

Horia Teodorescu/ Captură video

Un oficial din Tulcea joacă la două capete în campania electorală. Este vorba de baronul PSD, Horia Teodorescu, care a fost anchetat în trecut de Parchetul European pe motiv că a cheltuit în alte scopuri banii europeni destinați dezvoltării Deltei Dunării. Pentru că nu știe cum să se poziționeze politic, acesta a decis să candideze în tandem, pe aceeași funcție, cu un alt coleg. Acestu lucru se întâmplă pentru că Teodorescu vrea să lase toate atribuțiile sale cuiva pe care se poate baza, în caz că va avea probleme cu Parchetul European. 

Baronul PSD de Tulcea, Horia Teodorescu, va candida pentru un al patrulea mandat de președinte al Consiliului Județean Tulcea, însă în tandem cu actualul primar PSD de la Jurilovca, Eugen Ion.

Pentru că Horia Teodorescu a fost anchetat de Parchetul European pe motiv că a cheltuit în alte scopuri banii europeni primiți pentru dezvoltarea Deltei Dunării. Dacă va lua un nou mandat, acesta își va delega cele mai multe atribuții de seviciu către viitorul vicepreședintre, Eugen Ion. Astfel, Teodorescu vrea să se pună la adăpost în caz că apar probleme de la Parchetul European.

Tupeu uriaș: Ionel Arsene spune că are depresie pentru a amâna extrădarea în România! Cum decurge procedura privind aducerea sa în țară

În funcție de cum evoluează ancheta Parchetului European, Horia Teodorescu va decide dacă va rămâne la șefia CJ Tulcea sau dacă merge în Parlament, pe postul de senator.

Horia Teodorescu a fost deputat în perioada 2008-2012, iar apoi a fost ales președinte al Consiliului Județean Tulcea, funcție pe care o ocupă și în prezent. 

Citește și Dumitru Buzatu ar putea scapă de arest. Fostul baron, plasat în arest la domiciliu după ce a făcut o serie de denunțuri