MENIU

Ivan: Îmi pare rău că Negoiță s-a retras la nici 30 de ore. Nu e exclus să avem candidaţi surpriză

Europarlamentarul PSD, Cătălin Ivan, a declarat, joi, că regretă retragerea primarului sectorului 3, Robert Negoiță, din cursa pentru șefia PSD și că nu este exclus să apară și candidaţi surpriză.

"Eu am salutat intrarea lui Robert Negoiţă în competiţie. Îmi pare rău că s-a retras la nici 30 de ore; nu înţeleg de ce. M-aş bucura ca la congres să fie cât mai mulţi candidaţi, să fie o dezbatere. E pentru prima dată când votează toţi membrii de partid; e un experiment pe care mi-l doresc reuşit pentru că asta înseamnă democraţie în partid. Nu este exclus să avem şi candidaţi surpriză, să vedem cine îşi va asuma oficial candidatura", a spus Cătălin Ivan la RFI.ro.

Robert Negoiţă se retrage din cursa pentru şefia PSD. Îl susţine pe Liviu Dragnea

 

În ceea ce privește criza imigranților și avertismentul președintelui Franței, Francois Hollande, către statele membre care au refuzat cotele de refugiați, Ivan a punctat că "este un mesaj pe care îl Francois Hollande îl dă în special francezilor, nu atât europenilor". 

"Nu există sancţiuni pentru că ai altă opinie. Construcţia europeană e democratică: îţi susţii punctul tău de vedere, dar te conformezi majorităţii", a adăugat Ivan.