MENIU

Istoria unei manipulări ratate

În criză de imagine, Victor Ponta foloseşte personaje respectate şi iubite, precum Florin Piersic, pentru a se asocia cu renumele lor. Nu este pentru prima dată când premierul face acest lucru, dar acum a venit cu o tehnică specială de manipulare. A adus în discuţie numele celebrului actor pentru a ataca Realitatea TV.

Bianca Oanea, jurnalist Realitatea TV, a explicat: "Despre Victor Ponta nu mai putem spune de multă vreme că este prim ministru, ci un prim postac de la Palatul Victoria, pe Facebook. Astăzi am văzut un mic exerciţiu de manipulare a lui Victor Ponta şi a echipei sale.

Azi dimineaţă a apărut o scris obscura atribuita lui Florin Piersic, în care acesta îi reproşa premierului nişte lucruri. Florin Piersic nu a scris acea scrisoare, de altfel acesta este unul dintre marii actori, declarat susţinător al lui Victor Ponta.

Vorbeam cu Cozmin Guşă la telefon şi i-am spus "Cozmin, scrisoarea este falsă". Cozmin m-a avertizat că este posibil să fie o manipulare a lui Victor Ponta, o încercare de a se victimiza, de a se pune în fotografie lângă cineva cu o imagine pozitivă. Câteva ore mai târziu, vedem o postare a lui Victor Ponta în care se victimizează şi spune că o dezinformare de presă l-a pus în situaţia de a vorbi cu marele actor".