MENIU

Ipoteză bombă: Principesa Margareta, candidata PSD la preşedinţie. Ce spune Dragnea

Principesa Margareta ar putea candida la preşedinţie! Această afirmaţie a fost făcută de Marilena Rotaru, o cunoscută jurnalistă de televiziune, apropiată a Regelui Mihai. Președintele PSD, Liviu Dragnea, neagă vehement ipoteza. ”Nu, categoric nu!”, a afirmat el vineri, după CEx.

Într-o postare pe pagina sa personală de Facebook Marilena Rotaru, a precizat: "Pe surse: În schimbul legii instituționalizării, Principesa Margareta va candida la președinție din partea PSD.Trădare până la capăt!"!

Reacţiile oamenilor care o urmăresc pe Facebook pe jurnalistă sunt numeroase:


"Se răsuceşte Majestatea Sa Regele Mihai I al României în mormânt. I-au spălat creierul Principesei Margareta. Trăiască Principele Nicolae al României. El este urmaşul la tron!"


"Se vorbea de mult că singura salvare a PSD-ului ar fi Principesa. Apoi funeraliile regale impecabile, alungarea Principelui Nicolae, te duc cu gândul. Doamne fereşte!"


"Cum în România nimic nu este imposibil este posibil ca această strategie demonică a PSD de pentru a discredita definitiv casa regală. Desigur, nu cred că Principesa Margareta ar da curs unei astfel de penibile propuneri".


"În ceea ce privește eventuala candidatură, aceasta este o prostie, nici PSD şi nici Principesa Margareta nu ar avea decât de pierdut, căci o asemenea candidatură este perdantă din start. Sondajele o vor confirma".


“Acum, puteţi să credeti orice pentru că e posibil chiar şi imposibilul!”