MENIU

Ion Cristoiu, despre GREŞEALA LUI IOHANNIS: "Ar trebui să spună ADEVĂRUL"

Ion Cristoiu, despre GREŞEALA LUI IOHANNIS: "Ar trebui să spună ADEVĂRUL"

Jurnalistul Ion Cristoiu, a comentat, la Realitatea TV, atitudinea pe care o are Klaus Iohannis în scandalul legat de relaţia sa cu Dan Voiculescu, în 2009. "Cel mai bun exemplu de curmare a unei crize este să spui adevărul", susţine Cristoiu.

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat luni că nu a avut întâlniri "în particular" cu Dan Voiculescu, nici la sediul Grivco, nici în altă parte, şi nu a negociat niciodată ceva cu acesta, apreciind că fostul lider PC Codruţ Şereş "probabil a primit o temă" şi insistă cu acest subiect.

Jurnalistul Ion Cristoiu susţine că nu înţelege strategia lui Iohannis.

"Nu înţeleg strategia, nu înţeleg ce vrea Klaus Iohannis. Domnul Klaus Iohannis nu m-a lămurit nici acum. În perioada 2009, eu am scris cinci editoriale împotriva posturii dumnealui de muţunache. Să nu îmi spună mie că în acea perioadă, pe care nu a lămurit-o, nu a fost omul lui Dan Voiculescu. El venea la aeroport, l-au dus la Palat, nu a zis nimic şi a plecat. Este o mare greşeală pe care o face. E o regulă confirmată de consilierul Bill Clinton în scandalul Lewinski. În momentul în care ştii că aşa e, accepţi imediat, spui "da" pentru că, dacă negi, adversarul tău vine cu alte dovezi şi criza se prelungeşte. Cel mai bun exemplu de curmare a unei crize este să spui adevărul. E greu de presupus că Codruţ Sereş bate câmpii. E clar că sunt nişte lucruri. Dacă domnul Iohannis ar avea o echipă de campanie i-ar spune să meargă la o emisiune de televiziune şi să spună tot ce are rău în trecutul său. Vii şi spui propria ta interpretare", a spus Cristoiu.

Cât despre candidatura Elenei Udrea, Cristoiu crede că e prea devreme pentru a intra în cursa pentru Cotroceni.

"Nu sunt un admirator al lui Udrea. Eu nu cred în candidatura lui Udrea, deşi cred în omul politic. Cred că e prea devreme pentru Udrea. Băile de mulţime nu spun nimic", a mai spus Cristoiu.

DEZVĂLUIRE INCREDIBILĂ: IOHANNIS A FOST LA GRIVCO în 2009. "Eu l-am condus la VOICULESCU"