MENIU

ION CRISTOIU:Ca și teroriștii din 1989,partidul lui Tăriceanu există doar pentru presa diversionistă

ION CRISTOIU:Ca și teroriștii din 1989,partidul lui Tăriceanu există doar pentru presa diversionistă

ION CRISTOIU. "Ca și teroriștii din 1989, partidul lui Tăriceanu există doar pentru presa diversionistă", scrie jurnalistul Ion Cristoiu, pe blogul personal.

ION CRISTOIU. "Tocmai reciteam Discursul lui Ion Iliescu din seara lui 23 decembrie 1989 consacrat descrierii teroriștilor, uimindu-mă de minuțiozitatea cu care apăreau în mintea noului șef al statului niște persoane care, practic, nu existau și n-aveau să existe vreodată, cînd mi-au sărit în ochi articolele și emisiunile consacrate de presă Partidului Reformator Liberal și candidaturii lui Tăriceanu la președinție din partea USD.

Oameni buni, bărbați și femei, frați și surori de pe cuprinsul patriei noastre medaitice!

Partidul Reformator Liberal există doar în capul domnului Tăriceanu. Ca și teroriștii din decembrie 1989 în capul domnului Iliescu. Ca să putem vorbi despre existența unui partid, cum o fac frații și surorile noastre din presă, partidul trebuie înscris la tribunal. Oricît s-ar da peste cap Unitatea, PRL nu poate fi ieși cu certificat de la tribunal mai devreme de o lună. Asta admițînd că Tăriceanu reușește să făurească partidul – semnături, program, sedii – în după amiaza asta. Cît despre candidatură, chiar Tăriceanu a declarat că nici n-a discutat-o cu Ponta.

ION CRISTOIU. Așa zișii teroriști care au existat doar pentru TVR-ul din decembrie 1989 s-au dovedit a fi o diversiune pusă la cale de serviciile secrete.

Partidul Reformator Liberal există, din cîte se vede, doar pentru presa noastră liberă, deșteaptă și independentă.

Diversiunea asta de cine oare a fost pusă la cale?

Ghici ciupercă ce-i?", scrie Cristoiu, pe blog.

Mai multe articole despre:
Călin Popescu Tăriceanu PNL partid Ion Cristoiu