MENIU

IOHANNIS, la Realitatea TV: DEZVĂLUIRI despre DEMISIA lui Antonescu

IOHANNIS, la Realitatea TV: DEZVĂLUIRI despre DEMISIA lui Antonescu / Foto: MEDIAFAX

Invitat, vineri seara, la Realitatea TV, într-o ediţie specială a emisiunii "Jocuri de putere", transmisă de la Sibiu, preşedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, a făcut o serie de dezvăluiri incredibile despre demisia lui Crin Antonescu.

"Cu siguranţă există această posibilitate, teoretic (ca Antonescu să fie candidat la prezidenţiale din partea PNL, n.r.) Este posibil ca din această consultare la bază să rezulte că foarte mulţi doresc să fie candidat Antonescu, şi atunci e clar că această variantă va fi luată în considerare. Din discuţiile personale, el nu-şi doreşte... Dar aici trebuie să vedem ce-şi doreşte partidul. E o situaţie interesantă în care mă aflu eu acum, tocmai pentru că Antonescu a declarat că se retrage de tot şi din conducerea partidului şi nu doreşte să candideze. De atunci n-am mai discutat despre candidatură", a spus Klaus Iohannis.

Solicitat să rememoreze evenimentele din ziua în care Antonescu şi-a dat demisia din partid, Iohannis a declarat:  "Am vorbit după ce a făcut declaraţia. A fost foarte emoţionat, am înţeles că a fost o decizie strict personală pe care a luat-o. Am respectat-o ca atare. Nu cred că l-a părăsit sau trădat cineva. N-a existat niciun fel de complot."

Mai multe articole despre:
Crin Antonescu Klaus Iohannis demisie Antonescu