MENIU

Iohannis, în viziunea politicienilor. Cum este caracterizat de Crin Antonescu, Iliescu și Băsescu

2015 a fost pentru Klaus Iohannis primul an de mandat în fruntea țării. A arătat că este un președinte cumpătat, susţine fostul șef de stat, Ion Iliescu, în timp ce, Traian Băsescu spune că actualul președinte nu ne reprezintă, potrivit Realitatea TV.

"Nu are impulsivităţile domnului Băsescu, cu mai puţină experienţă decât avea domnul Băsescu, dar cu nişte calităţi în ceea ce priveşte cumpănirea, în încercarea de a asigura o politică de echilibru", afirmă fostul președinte Ion Iliescu despre Klaus Iohannis.

"Am avut măcar un preşedinte care nu a fost mahalagiu, care nu s-a pretat la tot felul de mizerii în faţa întregii naţiuni cum a făcut domnul Băsescu şi care a avut, repet, măcar un comportament demn, chiar dacă mai discret, chiar dacă uneori mai palid", susține fostul lider PNL, Crin Antonescu.

În schimb, Traian Băsescu, fost șef de stat și actual președinte al Mișcării Populare, critică prestația lui Iohannis.

"Domnia sa nu numai că nu ne reprezintă, pur şi simplu abdică, ca un rege. Atunci, cât tupeu trebuie ca să ai să spui că România a fost izolată şi ai venit tu să o dezizolezi", a declarat Traian Băsescu pentru Digi24.