MENIU

Iohannis, despre verificările Corpului de Control la Primăria Sibiu: Stau foarte liniştit

Iohannis, despre verificările Corpului de Control la Primăria Sibiu: Stau foarte liniştit

Liderul PNL Klaus Iohannis a declarat, miercuri, despre verificările Corpului de Control al premierului la Primăria Sibiului, că stă "foarte liniştit", adăugând că "dă de gândit faptul că Ponta candidatul îl trimite pe premierul Ponta să trimită Corpul de Control la Primăria contracadidatului".

"Chiar în perioada de campanie electorală. Interesant. Nu e niciun fel de problemă, la Primăria Sibiu s-au făcut nenumărate verificări şi se vor face în continuare. Stau foarte liniştit, ştiu ce este acolo şi nu o să găsească nicio neregulă", a comentat Klaus Iohannis anunţul făcut de Guvern, privind verificările de la Primăria Sibiu.

El a ţinut să precizeze că îi dă de gândit faptul că "domnul Ponta, candidatul Ponta îl trimite pe prim-ministrul Ponta să trimită Corpul de Control la Primăria contracandidatului, să facă verificări, cu zece zile înainte de turul doi al alegerilor".

"Totuşi, parcă lucrurile nu sunt în regulă", a afirmat Iohannis, adăugând: "Eu vă spun oricând, simplu. Oricine poate să controleze orice, nu există nereguli la primăria Sibiu. Simplu de tot".

Mai multe articole despre:
Primăria Sibiu corpul de control Klaus Iohannis