MENIU

Iohannis, atac în rafală la PSD: Este cazul să reparăm ce au stricat pesediştii

Președintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa PSD. Șeful statului a declarat, marţi, că lideri "pesedişti diletanţi" au crezut că se pot profila folosind politica externă a României. 

"Politica externă a României pe care cred că am condus-o rezonabil a avut în ultimii trei ani şi jumătate de suferit. Lideri pesedişti diletanţi au crezut că se pot profila folosind politica externă a României. Eroare! Singurul lucru pe care l-au obţinut este decredibilizarea României în relaţia cu mulţi parteneri cu care am avut legături strânse şi încredere reciprocă", a afirmat Iohannis, la ceremonia de preluare a mandatului de către noul ministru al Afacerilor Externe Bogdan Aurescu.

Totodată, el a precizat că unul dintre dosarele ratate de guvernarea PSD a fost dosarul ONU.

"Este cazul să reparăm ce au stricat pesediştii. Este cazul să refacem încrederea partenerilor noştri în România, în politica externă a României. Convingerea mea fermă este că România trebuie să aibă o politică externă solidă, de succes, de încredere, indiferent de cine guvernează la un moment dat", a mai spus Klaus Iohannis. 

Mai multe articole despre:
Klaus Iohannis atacă PSD