MENIU

Ioan Rus: Nu este o criză guvernamentală, este o prosteală românească

Ioan Rus: Nu este o criză guvernamentală, este o prosteală românească

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, sustine ca, pentru moment, nu exista o criza guvernamentala, dupa acuzatiile DNA la adresa premierului Victor Ponta si cererile de demisie, afirmatiile in acest sens reprezentand "o prosteala romaneasca".

"Deocamdata nu este criza guvernamentala. Guvernul functioneaza, deci toate functiile pe care le are prin Constitutie si le indeplineste. Actul guvernarii este unul rezonabil, chiar bunisor, sa spunem, nu exceptional. Nu este criza politica pentru ca nu se intampla nimic spectaculos: e o motiune de cenzura, o chestiune absolut fireasca, normala intr-o democratie. Este o prosteala romaneasca, atata tot. Vine de la noi, din gena noastra, cred", a spus vicepresedintele PSD, miercuri seara, la un post TV.

Potrivit ziare.com, acesta a subliniat ca tara merge "binisor", astfel ca exista presiuni din partea contestatarilor actualului Guvern ca acesta sa fie dat jos.

"Adica o parte dintre noi, romanii, consideram ca trebuie dat jos Guvernul, in conditiile in care e crestere economica, s-au dublat alocatiile, s-a redus TVA-ul. Tara a inceput sa functioneze binisor, deci trebuie dat jos Guvernul", mai afirma ministrul Transporturilor.