MENIU

Discuţii înainte de Ordonanţă? După întâlnirea cu Dragnea, Tăriceanu discută cu Tudorel Toader

Liderii coaliției de guvernare, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, au avut luni dimineaţă o discuție în biroul șefului Camerei Deputaților. Mai târziu, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a purtat discuţii cu preşedintele Senatului.

După ce Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu a avut o serie de discuţii luni, a venit rândul lui Tudorel Toader să aibă o întâlnire cu şeful Senatului. 

Întâlnirile, cel mai probabil, au loc în contextul în care în spaţiul public au apărut informaţii privind o posibilă Ordonanţă de Urgenţă privind amnistia şi graţierea. 

În acelaşi timp, ministrul Justiţiei Tudorel Toader spune că nu a discutat cu premierul despre adoptarea vreunei ordonanţe privind aministia și grațierea aşa cum s-a vehiculat în presă. Acesta a avut azi o vizită neaşteptată la Guvern. Nu este singurul ministru care a ajuns acolo. La Palatul Victoria au mai sosit si ministrul Internelor, Carmen Dan, si ministrul fondurilor Europene, Rovana Plumb.

Potrivit informațiilor vehiculate în presă, pe surse din PSD, ședința Executivului în care ar trebui să se întâmple acest lucru a fost devansată pentru mâine. Iar joi este ziua în care se încheie sesiunea parlamentară extraordinară, adică data limită până la care Guvernul mai poate emite ordonanțe de urgență.