MENIU

Întâlnire Dragnea-Tudose la petrecerea PSD de Sf. Nicolae. Discuţii despre mitingurile #AJUNGE

Mare petrecere la PSD, luni seară! În plin scandal, liderii partidului au mers la un club din Capitală pentru a-i sărbători pe colegii ce poartă numele Nicolae. Mitingurile #AJUNGE, printre subiectele fierbinţi discutate. De altfel, aceste mitinguri bagă zâzanie în Coaliție. Călin Popescu Tăriceanu se delimitează de manifestații. "Nu cred că e nevoie acum de mitinguri de susținere", a spus șeful ALDE. Nici pesediștii nu vor miting într-un glas! Unii parlamentari ai partidului critică aspru o astfel de inițiativă. Ba chiar, un ales PSD nu s-a sfiit să-l compare pe Dragnea cu Ceaușescu.

PSD va organiza un miting împotriva statului paralel şi în Bucureşti, a anunţat primarul general al Capitalei. "Fiecare organizaţie îşi organizează un miting în judeţ. Bucureşti-Ilfov se va organiza în Capitală. Toată lumea pe data de 9 decembrie", a afirmat Gabriela Firea, la un post de televiziune.

Premierul Tudose a ajuns la petrecerea PSD de Sf. Nicolae împreună cu Liviu Dragnea. Conform surselor Realitatea TV, aceştia au avut înainte o discuţie la Vila Lac despre bugetul de stat pentru anul 2018. Ei au venit cu maşina premierului.

Petrecerea PSD de luni seară a fost organizată în avans pentru Sfântul Nicolae, cei mai importanți sărbătoriți fiind Liviu Nicolae Dragnea și Niculae Bădălău, președintele executiv al PSD.

Evenimentul a fost organizată chiar de către sărbătoriți la Club Floreasca, în Capitală. Toată crema PSD a fost invitată  la această petrecere.

Codrin Ştefănescu: Sunt şase colegi pe nume Nicolae

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a afirmat, la Realitatea TV, că sunt şase colegi în PSD care poartă numele Nicolae, însă este vorba de o întâlnire informală în care se discută despre mitingul din weekendul următor. "Nu este nicio chermeză la PSD", a spus acesta.

"Românii vor să iasă la miting", a spus acesta, adăugând că este vorba de un protest care va avea loc simultan în mai multe oreşse din ţară. "Despre protestul organizat în Bucureşti se discută în această seară", a declarat Codrin Ştefănescu.

Acesta a mai spus că "nu este nicio chermeză la PSD" şi că "şase colegi pe nume Nicolae".

Codrin Ştefănescu a mai spus că vor avea loc proteste în următoarele oraşe: Timişoara, Arad, Constanţa, Piatra Neamţ, Iaşi, Ploieşti. "Este o decizie care s-a luat duminică seară pentru că preşedinţii organizaţiilor judeţene sunt presaţi de primari. Vor fi mitiguri cu aprobare, mitinguri paşnice în care se vor exprima puncte de vedere", a precizat acesta. 

#AJUNGE. Codrin Ştefănescu: Vor avea loc proteste în mai multe oraşe din România

Mitingul la Craiova pe 9 decembrie

Mitingul organizat la Craiova de către PSD Dolj în data de 9 decembrie a fost autorizat de primărie și, potrivit anunțului postat pe rețelele de socializare de către organizatori, manifestarea a fost denumită "Hai la Universitate,/Să le spunem că #AJUNGE".

Mihai Tudose nu va fi în ţară în ziua mitingului PSD. Unde va pleca premierul

Punctul central al mitingului, la care sunt așteptate să participe circa 30.000 de persoane din județul Dolj, va fi Universitatea din Craiova, de unde se va pleca în marș pe str.A.I.Cuza, până la intersecția cu Calea București, cu întoarcere pe Calea București — Universitate.

"Hai la Universitate,/Să le spunem că #ajunge/ cu abuzurile statului paralel!/ cu tupeul celor care reclamă România înaltelor porți!/ cu manipulările soroșiste!/ cu obrăznicia cu care vor să confiște votul!/ cu grupurile de interese care ne vor colonie!" este mesajul transmis de organizatori pe afișul evenimentului promovat de PSD Dolj pe pagina de facebook.

Mitingul se va desfășura în intervalul orar 15.00 — 17.30.

Deputat PSD, avertisment pentru Dragnea: Și pe Ceaușescu l-au sfătuit unii să facă miting!

Senatorul PSD Claudiu Manda spune că deocamdată nu s-a decis dacă PSD va organiza un miting și la București.

Tăriceanu, replică dură pentru PSD: Nu cred că e nevoie de mitinguri de susținere

Președintele Senatului și partenerul de guvernare al PSD, Călin Popescu Țăriceanu, consideră că "nu e nevoie, în acest moment, de mitinguri de sustinere". Șeful ALDE a făcut declarația luni, pe holurile Parlamentului.

"Nu știu cine organizează aceste proteste, nu sunt informat, lumea e liberă să protesteze, iar în ultima vreme e o tendință de a muta lupta politică din Parlament în stradă."

Șeful ALDE a precizat că în ședință coaliției de guvernare trebuie purtată o discuție privind mitingurile pe care le pregătește PSD.

Mai multe articole despre:
petrecere PSD miting Dragnea sf nicolae Tudose #AJUNGE