MENIU

InPolitics: "Meciul Ponta-Isar, război fratricid în SIE?"

Foarte interesant meciul declanșat azi între fostul premier Victor Ponta și ex-ministrul mediului de afaceri, Lucian Isar, cu Crin Antonescu pe post de arbitru, deși cam părtinitor. Un meci de categorie grea, care s-ar putea să implice și niscaiva servicii secrete, ori numai unul, recte SIE.

Când un important lider politic acuzat de un șef de stat în exercițiu că e ofițer acoperit al SIE se încontrează public cu fiul unui reputat general SIE, musai că iese cu scântei. De dimineață, în timp ce Lucian Isar, fiul generalului Ioan Isar și soțul Alinei Gorghiu, se află la DNA, în audieri, Victor Ponta lovește năprasnic, pe Facebook, susținînd că acesta a fost demis din guvern după ce s-a aflat că a cerut șpagă unei mari firme americane.

Isar nu a avut o carieră prea îndelungată în guvern, doar 4 luni, din mai până în august 2012. Cam singura firmă americană de care a făcut vorbire în acea perioadă, deși nenumită, a fost una de IT care ar fi trebuit să contribuie major la realizarea unui Silicon Valley românesc, la Cluj, sub forma unui parteneriat public-privat.

Nu știm dacă aceasta e firma despre care vorbește Ponta și nici ce l-a apucat abia acum pe fostul premier să amintească despre acest incident.

Citeşte articolul complet pe inpolitics.ro.