MENIU

IMAGINI INEDITE cu ELENA UDREA: Ce a făcut în parc cu alte 30 de femei

<p>IMAGINI INCREDIBILE cu ELENA UDREA</p>
<p>IMAGINI INCREDIBILE cu ELENA UDREA</p>
<p>IMAGINI INCREDIBILE cu ELENA UDREA</p>
<p>IMAGINI INCREDIBILE cu ELENA UDREA</p>

Elena Udrea şi colegele sale din PMP au lansat "Ora de mişcare" în aer liber, peste 30 de femei participând, sâmbătă dimineaţă, în Parcul Herăstrău, la exerciţii de aerobic, sub îndrumarea unui instructor.

Peste 30 de femei au participat, la iniţiativa Partidului Mişcarea Populară, la acest eveniment dedicat mişcării fizice. Elena Udrea, preşedintele PMP, a venit însoţită de mama sa.

Cu ajutorul unui instructor de aerobic, femeile prezente au făcut mişcare timp de 60 de minute, într-o demonstraţie care s-a dorit în acelaşi timp o invitaţie pentru o viaţă activă şi pentru combaterea sedentarismului.

"Am venit aici pentru a face mişcare, pentru că mişcarea înseamnă sănătate. Sunt femei de toate vârstele şi de toate condiţiile fizice, pentru că o minte sănătoasă într-un corp sănătos este unul dintre sloganurile noastre. (...) Eu fac fitness, nu aerobic, deci a fost o experienţă inedită pentru mine, aşa cum a fost pentru majoritatea femeilor prezente azi aici. A fost un set de exerciţii de intensitate medie, potrivit pentru toate participantele", a spus Elena Udrea.

Mai multe articole despre:
candidat Elena Udrea preşedinte gimnastica parc PMP