MENIU

IMAGINI DRAMATICE. Marian Vanghelie, în lacrimi, despre suspendarea din PSD

Marian Vanghelie a vorbit cu ochii în lacrimi despre excluderea sa din Partidul Social Democrat. Fostul vicepreşedinte al PSD-ului a explicat în emisiunea ''Jocuri de Putere'' ce a simţit în momentul excluderii şi ce are de gând să facă mai departe în politică, pentru că ''Victor Ponta trebuie să plece acasă'', a spus Vanghelie.

Marian Vanghelie a vorbit despre suspendarea din PSD şi i-a promis lui Ponta că îl va schimba de la guvernare. Vanghelie nu şi-a putut stăpâni lacrimile când a relatat telespectatorilor ce a simţit în momentul excluderii.

"Ei nu pot minti lumea cat eu pot vorbi cu oamenii. Şi n-am sa ma opresc, va spun sincer ca n-am sa ma opresc pana nu am sa fac un grup parlamentar sa schimb acest guvern. Victor Ponta trebuie sa plece acasa, si va spun eu tin foarte mult la PSD, deci…astazi va spun sincer ca imi venea sa plang..si sunt un barbat puternic …am muncit 20 si ceva de ani, n-am crezut ca mi se poate intampla sa ceva, am sa pun in ghilimele un vagabond, imi cer scuze fata de telespectatori pentru aceste cuvinte, ca poate sa trateze lucrurile asa , n-am crezut", a spus Marian Vanghelie la Realitatea TV.