MENIU

I.E.Dogioiu: Începe o operațiune de decredibilizare a unor instituții ce au legătură cu anticorupția

”Am mari, foarte mari indoieli, bazate pe fapte, ca dl Dragomir nu face altceva decat sa execute un rol de 'berbec' pentru ceea ce ar putea sa fie o noua ofensiva impotriva Justitiei, de altfel si anuntata imediat de Liviu Dragnea”, a scris Ioana Ene Dogioiu. 

In primul rand, spune jurnalista ar trebui sa stim cine este dl.Dragomir.

”Intr-adevar, un fost ofiter de rang inalt al SRI, unul dintre colaboratorii apropiati ai fostului prim-adjunct Florian Coldea, pana in anul 2013, cand cariera domnei sale s-a naruit sub acuzatia ca ar fi cerut si primit peste 460.000 de euro de la un om de afaceri pentru a-i proteja afacerile, acuzatie soldata deja cu o condamnare. In aceeasi situatie este si sotia domniei sale, tot fost ofiter SRI. Dl Dragomir este, totodata, anchetat de DIICOT, si a stat in arest preventiv, in dosarul Black Cube de spionare a dnei Kovesi. Mai precis, se pare ca dl Dragomir a facut legatura intre cei care au comandat lucrarea si firma israeliana.

(...) De ce sa nu ajunga comisia SRI? Pentru ca lucrarile ei nu sunt publice si trebuie scandal, trebuie din nou sa fie citati magistrati, in frunte cu dna Kovesi, trebuie citati fosti si actuali sefi SRI. Trebuie o intreaga operatiune de decredibilizare a unor institutii ale Romaniei si a unor persoane, exact cele care au sau aveau legatura cu anticoruptia”, mai scrie jurnalista.

 

Citește continuarea pe ziare.com.

 

Mai multe articole despre:
null