MENIU

Guvernul României, după ATACUL Rusiei asupra unei țări NATO: „Suntem pregătiți să procedăm în funcție de evoluția situației”

Guvernul României, prin ministerele și instituțiile de linie, este în contact cu aliații și analizează situația generată de căderea rachetelor pe teritoriul Poloniei.

Războiul lui Putin atinge primul stat din NATO. Două rachete rusești au căzut într-un sat din Polonia, la granița cu Ucraina. Doi oameni au murit, iar premierul polon a convocat de urgență Consiliul de securitate. 

„Guvernul României, prin ministerele și instituțiile de linie, este în contact cu aliații și analizează situația generată de căderea rachetelor pe teritoriul Poloniei.

Suntem alături de aliații și prietenii poloni și pregătiți să procedăm în funcție de evoluția situației”, au transmis reprezentanții Guvernului.

Două rachete rătăcite au căzut în orașul polonez Przewodów, de pe partea poloneză a graniței cu Ucraina. Acestea au lovit uscătoarele de cereale. Doi cetățeni polonezi au murit în timpul atacului. La fața locului se află poliția locală, procuratura și unități ale armatei poloneze.

Rachete rusești pe teritoriul NATO. Polonia, lovită - doi morți. Consiliul de securitate, convocat de urgență

 
 
 
Mai multe articole despre:
guvern reactie nato atac polonia