MENIU

Guvernul Orban s-a investit în funcție folosindu-se de propaganda anti PSD

PSD atunci era ciuma… acum PNL-ul a devenit muma… nu muma cetățenilor cum ar crede alții… ci a lor, a celor ce se au ca frații! În scandalul momentului, unde Victor Costache, ministrul Sănătății, și Horațiu Moldovan, secretar de stat, continuă să lucreze ca medici la două spitale private și după ce au ajuns în funcții de demnitate publică, prim-ministrul României, cel care promitea dreptate, pune pumnul în gură ziariștilor, spunând: "ÎN LOC SĂ MEARGĂ ÎN VACANȚE, EL OPEREAZĂ." Un material scris de Alexandra Păcuraru.

În ce lume trăim? Nu îi este rușine acestui ministru de hârtie? Țipa și ataca dur puterea de atunci, că sunt mulți incompatibili, și acum el laudă incompatibilitățile? Venind cu argumente de prost gust, că dacă pacienții vor sa fie operați de domnul doctor, acesta îi operează pentru o sumă modestă.

Ne iei de proști, domnule prim-ministru? 20.500 de lei pe lună doar de la privat pe part-time când tu ești investit în funcția de ministru al Sănătății e o sumă modestă? Toți sunt proști, numai ăștia de la putere sunt deștepți. Ori se întâmplă ceva în momentul învestirii… se îmbată cu putere … Să închidem ochii, pentru că și voi furați ca Hoții?

Citeşte continuarea pe realitateadindiaspora.net.

Mai multe articole despre:
guvernul orban psd pnl victor costache