MENIU

Guvernul numește mâine un nou șef la Tarom

La scurt timp după scandalul conducerii Tarom, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat că mâine transportatorul național aerian va avea un nou șef.

De acum încolo intrăm noi cu oameni din aviație să redresăm Taromul, a declarat ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, miercuri seara, la TVR.

Acesta s-a declarat nemulțumit de conducerea Tarom, iar mâine Consiliul de Administrație va numi un nou director.

Cuc a refuzat să dezvăluie numele acestuia, dar a ținut să precizeze că este o persoană familiarizată cu domeniul.

Până acum a fost epoca Tudose, a ținut să precizeze ministrul Cuc, o săgeată trimisă în direcția fostului premier, care în perioada mandatului de șef al Guvernului l-a ironizat de câteva ori pe Răzvan Cuc.

Werner Wolf, actualul șef al Tarom, a fost numit în funcție la sfârșitul anului 2017, venind pe această poziție din fruntea reprezentanţei BMW Timişoara-Arad.

Wolf a fost practic director în cadrul Automobile Bavaria, companie condusă de Michael Schmidt.

Acesta din urmă este un cunoscut prieten al președintelui Klaus Iohannis.

„Am o relație apropiată cu Schmidt. Am puțini prieteni. E un om de foarte bună calitate. E foarte adevărat că firma lui a pus la dispoziția Sibiului un BMW pe care să-l folosim așa cum dorim noi. A fost un lucru mult speculat. Acum nu mai există nicio mașină BMW in comodat la primărie”, declara presei Iohannis, în 2014.

În campania electorală pentru prezidențiale, Iohannis recunoștea că a închiriat de la Michael Schmidt un apartament de 60 de metri pătrați, în Bulevardul Primăverii, pe care avea să îl folosească pe perioada campaniei.

 
Mai multe articole despre:
razvan cuc director tarom