MENIU

Guşă, despre PSD Bucureşti: Dragnea are o conducere parazitară. Robert Negoiţă este omul lui

Consultantul politic Cozmin Guşă a declarat la Realitatea Tv că organizaţia PSD mai contează foarte puţin în Bucureşti, iar faptul că Liviu Dragnea l-a impus pe Robert Negoiţă la şefia organizaţiei, fiind de altfel unicul candidat, nu arată decât că Dragnea are o conducere parazitară şi că se foloseşte de oameni care i s-au opus lui Ponta.

Consultantul politic a susţinut că Dragnea a preferat să nu aducă premianţi în faţă, preferând să îşi instaleze oameni pe toate redutele de influenţă din partid, liderii de grup, Birouri Permanente ale Camerelor pana la organizaţia Bucureşti:

"Liviu Dragnea are o conducere parazitară, fără să aducă premianţi în faţă, ci doar oameni care s-au opus lui Ponta şi atitudinea anti-Ponta care l-a ajutat să câştige alegerile împotriva lui Victor Ponta. Liviu Dragnea, sfătuit de un consultant, preferă această variantă facilă de a se instala pe toate redutele de influenţă din partid, liderii de grup, Birouri Permanente ale Camerelor pana la Organizaţia Bucureşti. Rana de la Bucureşti e purulentă. Bucureştiul, din punct de vedere al PSD, nu are doar mega-accidentul Sorin Oprescu. Are şi super-accidentul de la sectorul 4, prin faţeta pierderii primarului în favoarea UNPR. Plus arestările în lanţ de la organizaţia sectorului 4. PSD în Bucureşti mai contează foarte, foarte puţin. Atât la nivel de consilieri, primărie, am şi uitat de Vaghelie, care a fost arestat".

Guşă a mai explicat că alegerile de la şefia PSD nu sunt corecte, întrucât Negoiţă a fost impus de Dragnea şi nu se ştie cât de bun ar fi fost Negoiţă dacă avea un contracandidat. În plus, Guşă a mai spus că Negoiţă este candidatul PSD la Primăria Generală:

"Nu se numesc alegeri, dacă Dragnea vine şi îl impune pe Negoiţă, nu este un lucru bun, pentru că nu ştim cât de bun era Negoiţă dacă avea un contracandidat. În mod real, Negoiţă este omul lui Dragnea. Întâlnirea de înainte de alegerile de la PSD au avut loc la hotelul lui Negoiţă. Da, este candidatul lui Dragnea la Primăria Bucureşti. Cei care se uită la parcursul lui Liviu Dragnea.. el este îndreptăţit, trebuie să respecte o partitură a baronilor", a explicat Cozmin Guşă.