MENIU

Gușă: PSD are adversar jocul de putere unipersonală al lui Dragnea. O vom duce dintr-o criză în alta

Paul Stănescu n-a fost atacat de Opoziție, ci declarația sa de ”independență informală” l-ar fi supărat chiar pe Liviu Dragnea, este de părere Cozmin Gușă. Consultantul politic a explicat, la emisiunea ”Talk News”, de la Realitatea TV, care este principalul adversar al PSD-ului și care este soluția pantru o guvernare coerentă.

”Este un joc politic foarte încâlcit, care, după ședința complicată din PSD, mai are nevoie de ceva zile ca să se clarifice, numai că pentru cunoscători treburile s-au cam așezat. Când Paul Stănescu este judecat sau apreciat, trebuie să vă gâniți că influența lui în PSD e mare, iar prietenia lui cu Dragnea este cvasi-paritară, după cum am și aflat”, a declarat Cozmin Gușă, la Realitatea TV.

Consultantul politic este de părere că Paul Stănescu putea să aibă un parcurs liniștit în faza de nominalizare, dar în acest weekend două site-uri apropiate lui Dragnea au sugerat că ar putea avea probleme la nominalizare. Apoi, un site apropiat liderului PSD a făcut o cerere la DNA în care să se exprime calitatea lui - compatibilă sau nu cu viitoarea funcție de ministru.

Stănescu l-a supărat pe Dragnea

”Cred că Stănescu n-a fost atacat nici de Opoziție, nici de Tudose, alături de care a stat în ultimele săptămâni, iar Tudose n-a avut nicio problemă legată de nominalizarea sa. Stănescu să se întrebe foarte bine dacă decizia din weekend de a aduce propriii oameni la conducerea ministerului nu l-a supărat chiar pe Dragnea. Cel care a fost mai nemulțumit de declarația sa de independență informală a fost Dragnea. Nimic nu e ceea ce pare”, a explicat Gușă.

Pentru că PSD este atât de frământat ne putem trezi și cu astfel de rezultate în care Stănescu să poată fi sacrificat cu muniție din partea unor coechipieri, spune consultantul politic. 

Adversarul PSD -  jocul de putere unipersonală cu care Dragnea s-a învățat

PSD, până nu iese din acest joc echivoc în care să fie clar cum actionează conducerea, cum sprijină guvernarea, nu se va face bine și nu vom putea avea o guvernare coerentă, subliniază Cozmin Gușă.

”PSD are adversar acest joc de putere unipersonală cu care Dragnea s-a învățat. Până când Dragnea nu se va dezbăra de consultanti plătiți care îi spun ceea ce vrea să audă o vom duce dintr-o criză în alta și va fi arătat mereu ca vinovat Klaus Iohannis. Dragnea și-a lansat deja campania pentru prezidențiale”, a conchis consultantul politic.