MENIU

Gușă: "Pe Ben-Oni Ardelean îl bănuiesc ca având un mare rol în vizita lui Iohannis în SUA"

Consultantul politic Cozmin Gușă a declarat că, în pofida faptului că încearcă să reducă din impactul politic pe care documentarul difuzat de Netflix îl are în România, Ben Oni Ardelean este bănuit ca având un mare rol în vizita lui Klaus Iohannis în SUA, fix cu două zile înaintea summitului G7.

Pe de-o parte, e un subiect de importanță națională, iar pe de-o parte, acest scandal care duce către Biden, dar are ramificații în Ucriana, România și Republica Moldova va fi pentru presa de scandal din SUA un mare subiect.

Am urmărit docmunetarul de pe Netflix. Este vorba despre o familie care, în numele creștinismului, conduce lumea.

România apare prin episoadele 1 și 4 și apare, cel mai important, senatorul PNL, Ben-Oni Ardelean. Acest serial devoalează cum, în numele lui Isus s-au realizat protecții pentru congressmeni, membri ai Familiei și care au fost scoși din toate scandalurile cu putință. Ei spuneau: "Isus ne-a pus, Iisus ne scoate de aici!".

Doug Coe era cel mai influent om din SUA și a parcurs toate etapele președinților SUA, el fiind omul care organiza același mic dejun al credinței, în care erau invitati democrați, republicani, alături de diactatori.

Pentru românii care sunt ortodocși, este șocant, fiindcă văd ce înseamnă biserica, folosită în scop politic personal, iar pentru atei va fi la fel de șocant, pentru vor vedea escrocheriile care se fac în numele creștinismului.

Iar cum acționarii Netflix sunt iudeo-americani, ei vor face mereu documentare care atacă alte confesiuni.

Ben Oni Ardelean spune că România nu contează în documentar, pentru că acolo este atacat în mod constant doar președintele american.

Era importat să fi văzut acele cinci episoade, care reprezintă un atac împotriva lui Donald Trump. Ei atacă creștinismul, dar și conservatorismul și neomarxismul.

Întregul serial este o poveste care nu are deloc legătura cu organizații secrete care vor să cpnducă din umbră lumea. În documentar nu se face nimic altceva decât să se axeze pe creștinism. Asta este discuția mare. Eu sunt parte a acestui documentar. Totuși, i-ar părea rău ca România să se plaseze împotriva singurului arc de securitate pe care îl avem la îndemână, Statele Unite",  spus Ben Oni Ardelean.

Cozmin Gușă are altă părere și consideră că opinia publică din România trebuie să afle despre aceste cazuri.

"Trump este și el pomenit acolo, eu l-am ascultat pe Ben Oni Ardelean și am sesizat la el are o nervozitate. Să scoată o asemenea aberație, că noi îl atacăm pe Trump. Cine suntem noi Realitatea față de Netflix? Suntem în trend, trebuie să facem asta, dacă filiera românească a fost atât de prezentă, este normal să discutăm despre ea, este normal ca această organizație nu discută despre Biblie, ci despe neoprotestanți!

Cei care sunt recrutați sunt în număr de 12, la fel precum apostolii, toate lucrurile sunt recunoscute public, nu putem să nu continuăm!

Pe Ben-oni Ardelean îl bănuiesc ca având un mare rol în vizita lui Klaus Iohannis în SUA, fix cu două zile înaintea summitului G7.