MENIU

Grapini: Nu las pe altcineva să scrie în locul meu pe facebook! Nu poate să simtă ce simt eu seara!

Maria Grapini face noi mărturisiri despre postările sale de pe facebook. În cadrul unui interviu acordat pressone.ro, europarlamentarul a precizat că există o echipă de comunicare care o ajută la comunicatele de presă, dar a menţionat că nu lasă pe nimeni să scrie pe pagina sa de facebook, întrucât "Nu poate să simtă ce simt eu seara, când vin de nu știu unde".

Redăm în continuare feragmentul din interviu în care Maria Grapini explică de ce doar ea postează pe pagina sa de facebook:

- Vă ajută o echipă de comunicare?

"Să ne înțelegem: când dăm comunicatele de presă, evident! Dar eu nu pot să pun pe cineva să posteze în locul meu. Nu poate să simtă ce simt eu seara, când vin de nu știu unde. Păi, dacă tu crezi că cineva îți poate pune trăirile tale acolo, înseamnă că nu am înțeles comunicarea pe Facebook.

Facebook nu este pentru lecții de germană, de română. Facebook este să împărtășești niște stări. Te simți, la un moment dat, singur. Vrei să afli părerea cuiva. Și-apoi, dacă nu îți place ce postez eu, nu te obligă nimeni...

Că am pus virgula și nu am lăsat spațiu la următorul cuvânt... Cum își imaginează un ziarist că nu știu să scriu "copiii"? Poate să-și imagineze. Eu am citit azi, la un jurnalist care a postat pe Facebook, că nu a pus un "i" la "copii"", a spus Grapini.