MENIU

Gorghiu, despre principala nerealizare pe 2015: "Fuziunea în interiorul noului PNL"

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, luni seară, în cadrul emisiunii "Jocuri de Putere", la Realitatea TV, că una dintre nerealizările anului curent este "fuziunea în interiorul noii structuri" a PNL, punctând faptul că și-ar fi dorit ca procesul de unificare cu vechiul PDL să se desfășoare într-un ritm mai alert.

"Eu cred că eficiența e dictată și de o structură unică. S-a realizat foarte mult în materie de unificare. M-aș fi bucurat să nu stăm un an de zile până să avem președinți unici în toate unitățile administrativ-teritoriale, structurile locale. S-a întâmplat acum, la sfârșit de an. Dacă reușeam prin vară, eram și mai avansați", a afirmat Gorghiu.

Întrebată care este principalul proiect al PNL-ului pe 2016, Gorghiu a punctat "reconectarea cu electoratul din România".

"E un obiectiv foarte clar: reconectarea cu electoratul din România. E mai important să arătăm că PNL este acel partid care s-a reinventat în 2015 și în 2016, până în alegeri, astfel încât să merite votul de încredere al electoratului. Numărul de primari va arăta dacă publicul din România e mulțumit sau nu de schimbare", a mai punctat copreședintele PNL.

Mai multe articole despre:
PNL PDL Alina Gorghiu