MENIU

Alina Gorghiu, critici acide la adresa Vioricăi Dăncilă: ”E un soi de marțian”

Summit-ul ”Inițiativa celor Trei Mări” este un eveniment atât de important, încât n-ai nicio scuză să-l ratezi, ca prim-ministru, susține senatoarea PNL Alina Gorghiu. Aceasta o critică, într-un mesaj pe Facebook, pe Viorica Dăncilă că nu a mai ajuns la întâlnirea de pe aeroport cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, sosit la București pentru această întrunire la nivel înalt.

”Oameni buni, nu găsești in DEX suficiente calificative pentru așa ceva! Femeia e din altă lume, e un soi de marțian care se uită și nu pricepe nimic!!!! Tocmai acum, când Juncker a venit la un eveniment fabulos de important!!! E genul de întâlnire pe care, în calitate de Premier, nu ai voie să o ratezi din culpa ta, nici călcat de tren!!!! Dacă o chema Dragnea undeva, își punea cortul cu o zi înainte, să nu cumva să rateze întâlnirea doamna Dăncilă”, a scris, luni seară, pe Facebook, Alina Gorghiu.

Premierul Viorica Dăncilă a ratat, luni, întâlnirea cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, de pe Aeroportul ”Henri Coandă”, deoarece n-ar fi ajuns la timp. Cei doi oficiali aveau programate discuții timp de 15 minute, în salonul oficial al aeroportului. 

Jean-Claude Juncker a așteptat-o 10 minute, după care a plecat la summitul ”Inițiativa celor Trei Mări”.

Ulterior, prim-ministrul a transmis, printr-un comunicat, că nu ea a întârziat, ci oficialul european ar fi aterizat mai devreme, iar SPP l-a preluat de la scara avionului.

La rândul său, Serviciul de Pază a oferit o replică, explicând că Juncker a anunţat că nu o mai aşteaptă pe Viorica Dăncilă şi a cerut să fie condus la hotel. 

Dăncilă dă vina pe SPP şi pe Juncker în scandalul întârzierii! SPP o contrazice

Mai multe articole despre:
aeroport summit JUNCKER