MENIU

Gigi Becali: „Eu aș întreba presa maghiară și pe Orban Vladimirovici ce erau ei dacă nu intrau în UE”

Gigi Becali

Presa din Ungaria a reacționat după ce Gigi Becali, patronul echipei de fotbal FCSB, l-a atacat pe Viktor Orban, prim-ministrul Ungariei, pentru investițiile Guvernului la Sepsi Sfântu Gheorghe. În cadrul unei conferințe de presă, Gigi Becali a vorbit și despre investițiile maghiare de la Sepsi Sfântu Gheorghe, atacându-l pe prim-ministrul Ungariei.

Jurnaliștii maghiari au remarcat ieșirea lui Gigi Becali și au caracterizat-o ca fiind agresivă și xenofobă.

„A fost vorba despre fotbal. Eu nu mai sunt în politică și nu mai pot face declarații despre anumiți lideri politici. Am găsit momentul în timpul conferinței de presă la fotbal să mai glumesc și eu să fac o glumă cu Viktor Orban, să-i zic Viktor Vladmirovici Orban”, a spus Gigi Becali la Realitatea PLUS.

Presa din Ungaria a reacționat la declarațiile finanțatorului FCSB și l-au catalogat pe Becali drept: „regele proștilor din fotbalul românesc, „urăște comunitatea maghiară”, „xenofob”.

„A mai fost o declarație a mea, l-am făcut „piticanie” în raport cu țara pe care o conduce el. O dată te trezești cu trădătorii ăștia că dacă te-ai luat de Orban îți fac dosar penal. Eu am spus în conferință că eu singur mă bat cu guvernul ungar.

Noi nu avem politicieni, bărbați de stat care să țină la poporul ăsta și atunci își permite UDMR să facă ce vrea în România. Nu pot să spun că politicienii udmriști nu sunt persoane inteligente, oameni admirabili. Îmi dau seama și se vede că sunt pregătiți, dar asta nu înseamnă că...

Eu aș întreba presa maghiară și pe Orban Vladimirovici ce erau ei dacă nu intrau în UE. Ce eram și noi dacă nu eram în UE...”, a mai spus Gigi Becali la Realitatea PLUS.

Mai multe articole despre:
becali udmr orban