MENIU

Ghinea, replică pentru Norica Nicolai: ”Se aude un schelălăit isteric de la tomberonul politicii”

Deputatul Cristian Ghinea, candidat pe lista USR-PLUS la alegerile europarlamentare, îi dă replica europarlamentarului ALDE Norica Nicolai, după ce aceasta i-a transmis liderului ALDE din Parlamentul European, Guy Verhofstadt, că lista USR-ALDE "geme de odrasle sau discipoli ai poliţiei politice comuniste". "Se aude un schelălăit isteric de la tomberonul politicii", a fost reacția lui Ghinea.

"Se aude un schelălăit isteric de la tomberonul politicii. Este o doamnă care era procuror comunist și băga un om nevinovat la pușcărie pe vremea când noi, majoritatea candidaților USR PLUS la europarlamentare, eram la liceu. Este doamna aceea care slugărește cu ardoare prin studiourile televiziunii unui turnător la Securitate iar acum are șef de partid fiul unui alt turnător la Securitate. Să nu ne pierdem vremea cu schelălăitul Noricăi Nicolai. Este suficient să punem capacul la tomberon și să ne vedem de treaba noastră", a reacționat, pe Facebook, deputatul Cristian Ghinea.

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai i-a transmis liderului ALDE din Parlamentul European, Guy Verhofstadt, care va participa vineri la mitingul electoral USR-PLUS din Capitală, că lista celor pe care el îi susține "geme de odrasle sau discipoli ai poliţiei politice comuniste"."Vei veni la Bucureşti pentru a-i sprijini pe copiii securiştilor noştri să devină securiştii copiilor noştri", este mesajul Noricăi Nicolai pentru liderul ALDE din Parlamentul European.

Alianța 2020 USR-PLUS va organiza vineri, de la ora 16.00, un miting electoral în Parcul Izvor din Capitală, la eveniment urmând să participe Guy Verhofstadt, liderul ALDE din Parlamentul European.

Sursa: hotnews.ro