MENIU

George Simion recunoaște că a comis o ILEGALITATE: „Am intrat fără certificat covid la mall și la restaurante”

George Simion a intrat fără certificat la mall

George Simion a recunoscut faptul că a comis o ilegalitate. El spune că a intrat fără certificat covid la mall și la mai multe restaurante. Mai mult, Simion susține că a fost lăsat să treacă și că vina nu îi aparține lui, ci agentului comercial care i-a permis accesul. Toate declarațiile au fost făcute în direct la Realitatea PLUS, în emisiunea Raport de Zi, cu Ana Maria Păcuraru.

Întrebat cum a intrat în centrele comerciale fără certificat verde, George Simion a spus: „Am intrat în mai multe restaurante și am comis o ilegalitate. În mai multe restaurante și în mall când am fost la o emisiune. Am zis că mă duc la televiziunea respectivă și m-au lăsat, aici e o mare problemă. Dar mulți fac așa”.

Referitor la ce s-a întâmplat în Parlament, Simion a spus: „Cu siguranță nu regret nici nu văd de ce aș regreta. Jandarmeria s-a purtat foarte profesionist și n-a lăsat lucrurile să escaladeze. Dacă dădea cu gaze sau dacă bătea protestatarii, ieșea măcel acolo”.

George Simion a recunoscut și că el a fost cel care le-a spus protestatarilor unde sunt mașinile parlamentarilor.

ECOURILE protestului de la Palatul Parlamentului: Poliția Capitalei a deschis DOSAR PENAL. Două persoane riscă arestul preventiv