MENIU

George Simion, REACȚIE după anunţul procurorilor: „Probabil Parchetul General nu mai are cazuri serioase în România"

George Simion - Co-președinte AUR

George Simion a reacționat, marți, după anunțul Parchetului General privind deschiderea unui dosar penal cu privire la faptele sale din plenul Parlamentului.

„Probabil Parchetul General nu mai are cazuri serioase în România şi alege să facă circul ăsta mediatic. Eu i-aş întreba pe români dacă consideră că am făcut ceva. Nu mai îmi cer scuze dacă ieri... i-am făcut aşa... Dacă în vreun fel asta este ultraj înseamnă că am luat-o razna cu toţii în această ţară, nu numai noi", a spus George Simion.

„O să pun pe grupul de presă acum imagini cum el spunea hai, dă!, hai, dă! - şi bine că nu am dat pentru că aş fi fost terminat ca figură politică. (...) Nu ştiu ce preferinţe are domnul ministru, dar aşa cerea, să îl bat.

Sper ca PSD să voteze pentru ca acest ministru să fie eliminat. Nu trebuie să-l gireze PSD-ul, dacă are un dram de respect pentru pensionarii pe care zice că îi apără. Nu trebuie să îl crediteze pe acest personaj sinistru care e vinovat pentru facturile duble, triple", a explicat Simion.  

A fost deschis un dosar penal pentru ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice după incidentul de ieri, din Parlament, dintre ldierul AUR George Simion și ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Dezbaterile de luni seara pe moțiunea împotriva ministrului Energiei au fost suspendate în urma unei altercații izbucnite între liderul AUR și ministrul liberal. Moțiunea simplă depusă de USR împotriva ministrului Energiei ar fi trebuit dezbătută, luni, în Parlament, urmând ca miercuri să fie supusă votului în plen. 

Mai multe articole despre:
simion reactie parchet incident plen