MENIU

George Simion: „Hoţul Virgil" este lăsat să vândă cu 90 de milioane Termo Mintia. Nu o permitem!

George Simion - liderul AUR a spus, la moțiunea simplă împotriva ministrului Energiei, că partidele care îl susţin pe Virgil Popescu vor deconta electoral.

„Virgil Popescu stă frumos la banca lui, a executat toate ordinele pe care le-a primit şi este menţinut în trei cabinete succesive ca ministru al Energiei: în cabinetul Orban, susţinut de USR, în cabinetul Cîţu, din care a făcut parte şi USR-ul, şi desigur în cabinetul Ciucă, împreună cu PSD. Este invincibilul ministru al Energiei, care pretinde calm, înţelepciune, viziune. Vă bateţi joc de toţi românii, care poate nu plătesc atât de mult direct costul, îl plătesc indirect pentru subvenţii de peste 3% din PIB şi plătesc zi de zi prin preţuri, pentru că subvenţionaţi consumatorii casnici, dar puneţi pe butuci economia României", a afirmat George Simion, la dezbaterea moţiunii simple USR "România fără energie. Românii plătesc factura pentru incompetenţa lui Virgil Popescu".

„Şi acolo am văzut reprezentanţi ai PSD, alertaţi, revoltaţi (...), dar "Hoţul Virgil" este lăsat să vândă cu 90 de milioane Termo Mintia, unde doar 150 de milioane a fost retehnologizarea. Am un anunţ pentru investitorul găsit de dumneavoastră, domnule ministrul al Energiei, domnul Virgil: Nu o să permitem vânzarea Termo Mintia şi o să ne legăm şi cu lanţuri dacă trebuie, la Deva. O să vă oprim. (...) Dacă nu sa va putea cu votul PSD, pe 2 octombrie românii o să iasă în stradă şi partidele care îl susţin pe Virgil Popescu ca ministru al Energiei vor deconta electoral", a mai spus Simion.

Mai multe articole despre:
simion motiune popescu